Onze huid

De huid is ons grootste orgaan en ook een van de belangrijkste van het menselijk lichaam. De huid vormt een beschermende barrière tussen de externe omgeving en de organen in ons lichaam, maar komt er toch nog 60 % van wat wij op onze huid smeren in onze bloedbaan terecht.

Je kunt dit zelf testen:

Onze voeten bevatten de meeste zweetklieren van ons lichaam. Wist je dat wanneer je met stuk knoflook of ui goed onder je voeten wrijft je de smaak van hiervan binnen 15 minuten in je mond proeft? Dus dat je voeten alles opnemen wat jij aanbrengt?

In mijn praktijk werk ik mede met de producten van Botanical Beauty, omdat Botanical Beauty alleen werkt met ingrediënten die je ook kunt opeten. 100% natuurzuiver én biologisch.
Dat is uniek in Nederland.

Dode zee zout van botanical beauty

Bevat 40 verschillende mineralen waarvan calcium, magnesium, kalium, ijzer, fosfor, jodium, sulfaten en bromide de belangrijkste zijn.
Bevat vitamines A, B, C, D en E.
Is 7 maal krachtiger dan andere zeezout.
Stimuleert de stofwisseling in de huid, de bloedcirculatie en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen.
Werkt ontspannend en kalmerend.
Vermindert ernstige huidaandoeningen als; eczeem, psoriasis, kloven, voetschimmel en kalmeert de gevolgen van reuma.
Reguleert vochtophoping bij o.a oedeem.De producten

Als u kiest voor een PUUR VOET behandeling kuntu kiezen uit diverse geurlijnen

Eucalyptus/Munt: Fris in de zomer en in winter goed voor de luchtwegen. Super voor mooie voeten en verfrissend. Ook goed voor spierpijn, hoofdpijn en betere doorbloeding.

Lavendel:
 Rustgevend en ontspannend. Lavendel is de beste aanrader in geval van huidproblemen, omdat het antisceptisch en antibacterieel werkt. Ook is lavendel vlieg en mugwerend. Werkt supergoed bij eczeem, kloven, etc.

Roos:
 Pure verwennerij Roos. Spiritueel helend. Luxe geur en vrouwelijk. Zacht.

Calendula/Goudsbloem-Mandarijn:
 Helend, heelt wondjes, gevoelige huid en baby en kinderhuid, zacht. Mandarijn fris, schept helderheid van geest.