de kracht van dadi’oil

In mijn praktijk kom ik zeer goede resultaten tegen van cliënten die Dadi’Oil gebruiken. Zowel in combinatie met de HFL Solutions Spray in de strijd tegen schimmelnagels, alsmede bij kwetsbare en broze nagels, en nagels van oncologische cliënten, die zwaar door de chemo zijn aangetast.

De kracht van Dadi’Oil zit in zeker in het feit dat het e
en gecertificeerde organische olie is en een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.  AvocadoOlijf  en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi’ Oil bevat bovendien  Natuurlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident). Tenslotte zorgt een  aromatisch mengsel van 21 oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

uniek in zijn soort

Dadi Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriem!
Dadi Oil is moleculair gezien zo klein dat dit een unieke olie is die in de nagelplaat trekt tot de zogeheten Solehorn epithelium. Dit is het weefsel  waar de nagelplaatcellen overheen glijden. Tussen het nagelbed en de nagelplaat. Dit is de sleutel tot succes van het intrekken van de olie in de nagel.

Als dit epithelium uitgedroogd is, kan de nagelplaat niet goed hechten aan het nagelbed en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open wat nog meer uitdroging veroorzaakt. Tevens trekt het ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat verminderd en hierdoor kan de hele nagelplaat beter bewegen.

Dadi’Oil zorgt ervoor dat de tunnels in de nagel open blijven. Goed voor alles! Extra detail! Als de nagelplaat en het huidweefsel er omheen vol zit met olie neemt de overlevingskans van schimmels en bacteriën ook af. Beide zijn namelijk opportunistische pathogenen. Men kan de Dadi’Oil ook voor trauma nagels gebruiken.

Unieke combinatie voor het beste resultaat bij schimmelnagels

De beste maatjes in strijd tegen schimmelinfectie

Dadi’Oil in combinatie met HFL Solution Spray. HFL Solution spray is een mycose (Schimmel) bestrijding. Dadi’Oil zorgt ervoor dat het nagelbed én de nagel weer kan herstellen.