Mijn naam is Hélène, 52 jaar, en mijn passie ligt al jarenlang in en bij de zorg. Met goede zorg kun je vooruit en dat is natuurlijk helemaal van toepassing op onze voeten. Ik ben Pedicure, Oncologische Voetzorg Verlener/Medisch Pedicure Oncologie/OVV, en Medisch Pedicure i.o. (diabetische en reumatische voeten) Daarnaast ben ik erg actief in het volgen van bijscholingen, trainingen en vakverdiepingen. Binnenkort doe ik ook nog de opleiding en specialisatie Sport Pedicure daarbij. Vanaf 2004 tot 2018 ben ik werkzaam en woonachtig geweest in het Noorden van Albanië in het kader van medische ontwikkelingsprojecten en dan met name voor ouderen. Een boeiende tijd waar ik met enorm veel plezier op terugkijk, samen met ons gezin met wie ik daar woonde. Sinds 2018 wonen wij in Meerle en heb ik sinds kort mijn praktijk voor medische voetzorg in Galder.
Mijn affiniteit ligt bij `probleem` voeten, hoewel dat niet wil zeggen dat ik geen voeten behandel die geen extreme problemen hebben, want regelmatig onderhoud zorgt er juist voor dat wij problemen voor zijn en ze op tijd kunnen signaleren. Onze voeten zijn belangrijk voor ons. Iedere dag dragen zij ons, brengen zij ons waar wij naartoe willen, en rust ons hele lichaam en gewicht op die twee unieke delen van ons lichaam.
Door een ernstige ziekte die ik ooit zelf doormaakte ben ik nog meer gaan beseffen hoe belangrijk gezondheid is. Daarnaast kun je goed aan de conditie van voeten en nagels zien hoe het met de gezondheid gesteld is. De 14 jaar die ik in Albanië werkte en woonde heb ik gezien, wat het met mensen doet als er geen toegang is tot goede gezondheidsvoorzieningen, en wat voor problemen dat met zich meebrengt. Gelukkig leven wij in een deel van de wereld waar wel goede voorzieningen zijn. Graag ben ik een van zo een gezondheidsvoorziening waar u terecht kunt voor uw voeten, waar u zich thuis voelt, maar bovenal een hoge kwaliteit van voetzorg krijgt.

Zorgprojecten hebben altijd mijn aandacht gehad. In Albanië heb ik gewerkt aan veel projecten voor ouderen samen met Jan Slagter van Max Maakt Mogelijk. Een samenwerking die tot op de dag van vandaag nog steeds doorgaat. Samen met Max Maakt Mogelijk bouwden wij een prachtig tehuis voor ouderen in het dorp waar wij woonden. Een schitterend en zeer geslaagd project dat na 7 jaar nog steeds zelfstandig draait en door de gemeente, en bevolking gedragen wordt. De diverse TV programma`s die wij maakten kunt u terugzien via deze link https://www.maxmaaktmogelijk.nl/uitzendingen/albanie-verzorgingshuis-natuur/ en via de volgende link kunt u zien hoe het nu gaat, en de winterhulp die wij jaarlijks samen geven met Max Maakt Mogelijk https://www.maxmaaktmogelijk.nl/projecten/barbullush-2/

Op een dag besef je dat je alleen nog wilt zitten
aan de VOETEN van je eigen leven

Naast mijn vak schrijf ik al jarenlang graag. Door alles wat ik gedaan heb in mijn leven, het gezin waar ik in ben opgegroeid, de ziekte die ik doormaakte, en de lange periode dat wij in Albanië werkten en woonden, kon ik wel een boek schrijven. In 2016 heb ik dat ook gedaan en uitgegeven. Daarnaast ben ik blij met mijn man, drie volwassen kinderen en onze kleinzoon Noah. Tevens speel ik al sinds mijn kindertijd orgel, piano, zing ik graag en heb ik in het verleden meerdere koren onder mijn hoede gehad. Muziek vind ik een verrijking.

Iemand aan je voeten laten zitten, is niet niks, en daar ben ik mij ook zeer bewust van. Vandaar dat ik het belangrijk vind om met u te delen wie dat als persoon doet, buiten al mijn vakinhoudelijke competenties om, die ik natuurlijk graag op een zeer professionele wijze uitvoer. Zorgen voor elkaar, staat bij mij hoog in het vaandel zowel bedrijfs- en beroepsmatig alsmede privé. Zo zijn mijn gezin en ik nog steeds zeer actief betrokken bij diverse ontwikkelingsprojecten in Albanië.

Ik hoop u te ontmoeten bij mij in de praktijk.

Hélène